22-07-2019 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları ALIM : İNEK SÜTÜ: 1.89 SATIM: ARPA: 1.13 BUĞDAY: 1.55 BUĞDAY SERT: 1.73 İNEK SÜTÜ : 2.00

Reel Sektör – Finans Sektörü Diyalog Toplantısı Antalya’da Yapıldı

Reel Sektör ile Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı, Antalya Su Otel’de gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın öncülüğündeki toplantıya banka genel müdürleri, oda borsa başkanları, banka bürokratları ile çok sayıda iş insanı katıldı.​ Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Meclis Başkanımız Mehmet Ali Doğan ve Meclis Üyelerimiz katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 14’üncü kez düzenledikleri toplantı ile seriyi tamamladıklarını ve tüm Türkiye’ye ulaştıklarını ifade etti.  Toplantıya ev sahipliği yapan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür eden Hisarcıklıoğlu şunları söyledi: “Aramızda Antalya, Burdur, Isparta, Denizli ve Muğla’dan gelen iş insanı var, oda borsa başkanları var. Biz aslında Antalya ile birlikte tüm Türkiye’yi bitirmiş oluyoruz. Reel sektör ve finans sektörü el ele bütün Anadolu’yu gezdik. Sizlerin sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemiş olduk.”

Toplantıya geçmeden önce TBB ve Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın ise sera yatırımlarına ilişkin olarak verdikleri kredi paketi hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıda Başkanımız Ahmet Adar üyelerimizin finansmana erişim ve bankalarla ilgili bazı sorunlarını ve taleplerini ilgili banka genel müdürlerine iletti.

Konuyla ilgili olarak Başkan Adar: “ üyelerimizin taleplerini yerine getirmek  ve sorunlarının çözümü ile ilgili olarak her türlü platformda girişimlerine devam edeceklerini ifade etti.(08.02.2019)

Goruntulenme : 150 Tarih : 2019-02-11