10-06-2019 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları SATIM:ELMA STARKİNG : 3.48 ELMA GOLDEN : 3.17 ELMA GRANNY SMİTH : 3.38 ELMA FUJİ : 2.60 ELMA SANAYİ TİPİ : 0.60

Ramazan Bayramı Birlik ve Beraberlikle Kutlandı

Isparta Valiliği koordinasyonunda Isparta  Belediyesi , Isparta Ticaret ve Sanayi Odası,Esnaf Odaları Birliği ve Borsamız tarafından düzenlenen Bayramlaşma programı her kesimden yoğun bir  katılım ile gerçekleştirildi. Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Bilgin Çetinbağ, Borsamız Başkanı Ahmet Adar ve Yönetimi, ITSO Başkanı Mustafa Tutar ile Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural misafirlerini kapıda karşıladı.

Bayramlaşma programına TBMM Başkan Vekili S.Sadi Bilgiç, Milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Gökgöz, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ile daire müdürleri, AK Parti, İyi Parti, Saadet Partisi ve CHP İl, Merkez İlçe teşkilat yöneticileri, muhtarlar, il genel meclisi ve belediye Meclisi üyeleri, Borsamız üyeleri ile çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşti. (04.06.2019)

Goruntulenme : 16 Tarih : 2019-06-10