19-07-2018 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları:ALIM: ARPA: 0.85 İNEK SÜTÜ : 1.43 ELMA SANAYİ TİPİ : 0.30 SATIM: KİRAZ: 2.90 ELMA SANAYİ TİPİ : 0.35 İNEK SÜTÜ: 1.53 ARPA: 0.86

İyi Parti Heyeti Borsamıza Ziyarette Bulundu

İYİ Parti Isparta Milletvekili adayı Dr.Aylin Cesur,  İYİ parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, İl ve ilçe  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar’a ziyarette bulundu.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ile birlikte Yönetim Kurulu üyelerimizin hazır bulunduğu ziyarette, önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan seçimlerin yanı sıra, Isparta ekonomisi ve İlimizin ticari hayatı hakkında değerlendirmeler yapıldı. Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar ise ziyaretlerinden dolayı vekil adayı Dr.Aylin Cesur, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ve ekibine teşekkür etti.

Ziyarette konulan Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, seçimlerde aday olan Doktor Aylin Cesur’a başarılar dileyerek, şu sözlere yer verdi:   “24 Haziran seçimlerinin İlimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Seçim sonuçları ne olursa olsun bizler üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz.  Isparta’nın sadece tarım ve hayvancılık sektöründe değil, turizm, sanayi ve diğer tüm sektörlerde kalkınması için elimizi her zaman taşın altına koyduk ve bundan sonra da hazırız.” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Goruntulenme : 62 Tarih : 2018-06-22