18-06-2018 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları:ALIM: İNEK SÜTÜ : 1.35 SATIM: SAKATAT(YÜREK) : 10.50 ELMA SANAYİ TİPİ : 0.35

Isparta'ya Şehit Ateşi Düştü

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Afrin Harekatı’nda Şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı.

Başkanımız mesajında: “Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerin hain pususunda hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol ile birlikte 8 askerimizin şehadet haberi ilimize ve ülkemize bir ateş daha düşürmüştür. Ancak kahraman ordumuz yılmayacak ve ülkemizin bekası için mücadelesine kararlılıkla devam edecektir. Hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol ve onunla birlikte şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diler, başta kıymetli aileleri olmak üzere yakınları ve milletimize baş sağlığı ve sabırlar dilerim.” dedi.

Goruntulenme : 281 Tarih : 2018-03-02