09-11-2018 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları: ALIM: ARPA: 0.95 BUĞDAY: 1.10 SATIM: ELMA STARKİNG : 3.10 ELMA GOLDEN : 3.18 ELMA GRANNY SMİTH : 3.10 ELMA GALA : 3.10 ELMA SOFRALIK ÖZEL : 4.09 ELMA SANAYİ TİPİ : 0.45

Isparta’daki Mültecilerin Yaşadıkları Sorunlar Masaya Yatırıldı

Türk Kızılayı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve AFAD’ın birlikte yürüttüğü Yabancılara Yönelik Sosyal Uyum Yardım Programı (SUY) hakkında program yetkilileri ve Borsamızın katılımı ile İŞKUR İl Müdürlüğü ev sahipliğinde toplantı yapıldı.

Toplantıya, Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türk Kızılayı, Avrupa Sivil Koruma ve İnsani Yardım Birimi (ECHO), Dünya Gıda Programı (WFP) temsilcileri ile birlikte, İŞKUR İl Müdürü V. Gürsel ÖKSÜZ , Isparta Ticaret Borsası Başkanımız Ahmet ADAR, Genel Sekreterimiz Ali KOYAK, BAGEV Genel Sekreteri Gülşen ARAS ve İŞKUR yetkilileri katıldılar.

Söz konusu program Avrupa Sivil Koruma ve İnsani Yardım Birimi (ECHO) tarafından finanse edilmekte, mültecilerin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine imkân sunan çok amaçlı  yardım yardım faaliyetlerini içermektedir. Bu kapsamda, programı geliştirmek amacıyla dün İŞKUR İl Müdürlüğünde toplantı yapıldı. Toplantıda, ilimizde bu  desteklerden faydalanan mültecilerin durumları ve yaşanan sorunlar  ile programı geliştirmek için yapılacak faaliyetler konusunda istişarelerde bulunuldu.

Goruntulenme : 188 Tarih : 2018-04-20