22-07-2019 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları ALIM : İNEK SÜTÜ: 1.89 SATIM: ARPA: 1.13 BUĞDAY: 1.55 BUĞDAY SERT: 1.73 İNEK SÜTÜ : 2.00

Isparta Ticaret Borsası Yönetiminden Gelendost, Yalvaç Ve Şarkikaraağaç Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar ve beraberindeki heyet, Gelendost,Yalvaç ve Şarkikaraağaç Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin’e ziyaret ederek tebriklerini ileten Başkanımız Ahmet Adar, şu sözlere yer verdi.  “Seçimlerin ülkemize ve memleketimize hem şahsım hem de Borsamız adına hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Borsa olarak, Gelendost İlçemizde ki üyelerimize daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla almış olduğumuz mobil tescil aracı sayesinde haftada bir gün buraya gelip tescil hizmeti sunmaktayız. Ayrıca üyelerimiz, sorunları ve talepleri personelimiz kanalıyla bizlere iletilmekte; bizlerde kanun çerçevesinde gerekli çalışmaları yapmaktayız. Hizmette kaliteyi arttırma hedefinde olan Borsamız, Belediyemizin de desteğiyle daha iyi yerlere ulaşacağı düşüncesindeyiz.” dedi.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, her daim Borsamızla iş birliği içinde olacağını vurguladı.

Daha sonra Yalvaç Belediye BaşkanıHalil Hilmi Tütüncü’ye makamında ziyaret eden Borsamız Başkanı Ahmet Adar ve ekibi, güven tazeleyen başkana tebriklerini ilettiler. Ziyarette konuşan Başkan Adar, şu sözlere yer verdi :” Güven tazeleyerek tekrar başkan seçilmenizi, şahsım ve Borsamız adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Borsamız olarak hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım, hem de ilçemizin öncelikli ihtiyacı olan hububat pazarı hakkında fikir alış verişi yapalım istedik. Üyelerimizin hububat pazarı talebiyle ilgili Isparta Ticaret Borsası olarak gerekli fizibilite çalışmalarını yaptık. Ve gözüken o ki, ilçeye hububat pazarının kazandırılması önem arz ediyor. Borsa olarak hububat pazarının kurulması yönünde üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız.” dedi.

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ise ziyaretten dolayı ziyadesiyle memnun olduğunu ifade ederek şu sözlere yer verdi. “ Öncelikle ziyaretinizin bizleri memnun ettiğini bildirmek isterim. Başkan Ahmet Adar ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi, ilçemizde hububat pazarının kurulması önemli bir konu. Bu konuda Borsamızla birlikte hareket etmek isteriz.” dedi.

Programda son olarak Şarkikaraağaç Belediye Başkanıİsa Çarkacı’ ya makamında ziyaret eden Borsamız Başkanı Ahmet Adar ve ekibi, güven tazeleyen başkana tebriklerini iletti. Ziyarette konuşan Başkanımız Ahmet Adar şu sözlere yer verdi :” Seçimlerin ülkemize ve memleketimize hem şahsım hem de Borsamız adına hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Başkanlığınız tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun. Borsa olarak ilçenin tarımsal ticaretinin gelişimi konusunda her türlü işbirliğine açığız.” dedi.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı ise, Borsamız ile her zaman uyum içinde çalıştıklarını ve bundan sonra da bu uyumun gelişerek devam ettireceklerini ifade etti.

Ziyaretler iyi dilek ve temennilerle son buldu. (17.04.2019)

Goruntulenme : 136 Tarih : 2019-04-19