21-11-2017 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları: ALIM:BUĞDAY : 0.94 İNEK SÜTÜ : 1.28 ELMA SANAYİ TİPİ : 0.45 SATIM: ELMA SANAYİ TİPİ : 0.54 İNEK SÜTÜ : 1.40 ET (KARKAS) -DANA: 23.00 ET ( DANA )KEMİKLİ: 25.00 BUĞDAY: 1.01

Isparta Ticaret Borsası 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine Katıldı

Isparta Ticaret Borsamız, Isparta Valiliği tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Isparta Valiliği önderliğinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Program kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı açılışı törenine, Şehit olan vatandaşlarımız için okutulan Hatm-i Şeriflerin duasına ve şehit yakınları ile gazi ve ailelerinin onuruna verilen yemeğe Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ADAR iştirak etti. Isparta Valiliği tarafından  Isparta Belediye Başkanlığı, Kavaklı Camii Önü ve Atatürk Stadyumu önünden başlatılan,Vali  Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri,  çok sayıda vatandaşımızın da bulunduğu yürüyüşe Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar  ve üyelerimiz katıldı. Yine 15 Temmuz anma etkinlikleri çerçevesinde Isparta Ticaret Borsası olarak,  15 Temmuz ve 16 Temmuz gecesinde Valilik Meydanı önünde düzenlenen demokrasi nöbeti boyunca halka su ikramı yapıldı.

Goruntulenme : 192 Tarih : 2017-07-18