31-03-2020 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları SATIM BUĞDAY: 1.77

İş Dünyasının Taleplerine İstinaden Açıklanan Ekonomik Önlemler

Isparta Ticaret Borsası olarak, virüsün ekonomiye olumsuz yönde yansımasını önlemek için üyelerimizin görüş ve önerilerini derledik ve elde ettiğimiz tüm verileri,  “Ekonomik İstikrar Kalkanı” paketi kapsamında değerlendirilmek üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ulaştırmıştık.

Birliğimizin girişimleriyle sonuç elde edilen taleplerden 24 Mart tarihi itibariyle sonuçlanan talepler aşağıdaki gibidir. Bu konudaki girişimlerimiz devam edecektir.

24 MART TARİHİ İTİBARIYLA SONUÇLANAN TALEPLER

1. Mart ayı KDV ve BA/BS beyannameleri ve ödemeleri 1 ay ertelendi.
  2. Mart, Nisan, Mayıs aylarına ilişkin 6 aylık Muhtasar ve KDV ertelemeleri, tüm şahıs işletmelerini ve bazı ilave sektörleri (Mobilya, Madencilik, İnşaat, Endüstriyel Mutfak, Araç Kiralama, Matbaacılık, Sağlık Hizmetleri) de kapsayacak şekilde genişletildi.
  3. Otopark Yönetmeliği’nin yürürlük tarihi 30 Haziran’a ertelendi.

Goruntulenme : 16 Tarih : 2020-03-25