15-10-2019 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları ALIM: ARPA YEMLİK: 1.32 ELMA SANAYİ TİPİ : 0.50 SATIM: ELMA SANAYİ TİPİ : 0.55 BUĞDAY KIRIK : 1.22 BUĞDAY KEPEĞİ KABA : 1.25 RAZMOL : 0.99

Halk Bankası Isparta Şube Müdürü Borsamızı Ziyaret Etti

Halk Bankası Isparta Şube Müdürü Bilal Kurt, Borsamızı nezaket ziyaretinde bulundu.

Halk Bankası Isparta Şube Müdürlüğüne yeni atanan Bilal Kurt, Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar’ı ziyaret ederek, Isparta ekonomisi hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Bankasının çalışma standardı ve Türkiye’deki yeri hakkında bilgi paylaşımında bulunan Kurt, amaçlarının ülkemize ve Isparta ekonomisine katma değer sağlamak olduğunu ifade etti.

Halk Bankasının avantajları hakkında bilgilendirmede bulunan Kurt, sözlerine şöyle devam etti: “Halk Bankası olarak Isparta ekonomisini gelişimi için kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etmeye hazırız. Bu kapsamda, bankamızın avantajlarından Borsanıza ve Borsanıza kayıtlı üyelerinize faydalandırmak istiyoruz” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkanımız Ahmet Adar, şu sözlere yer verdi. “ Öncelikle yeni göreviniz size ve ailenize güzelliklerle birlikte başarılar getirmesini temenni ederim. Bizler, Isparta Ticaret Borsası’nın menfaatleri doğrultusunda hareket etmekteyiz. Aynı zamanda Borsamız üyelerinin çıkarlarını da gözetmek zorundayız. Bu bağlamda, Bankanızın üyelerimize sunacağı her türlü avantajları değerlendirmeye hazırız.” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.(11.09.2019)

Goruntulenme : 63 Tarih : 2019-09-12