15-10-2019 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları ALIM: ARPA YEMLİK: 1.32 ELMA SANAYİ TİPİ : 0.50 SATIM: ELMA SANAYİ TİPİ : 0.55 BUĞDAY KIRIK : 1.22 BUĞDAY KEPEĞİ KABA : 1.25 RAZMOL : 0.99

Burdur Ticaret Borsası Heyeti Borsamızı Ziyaret Etti

Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Cangır, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gürcan, Genel Sekreter Naile Küçükkepeci Ergün, TETA Teknik Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ömer Tömek, TETA Teknik Tarım Genel Koordinatörü Sumer Tömek Bayındır ve OMC Türkiye Genel Müdürü Reşat Güney ile birlikte, bugün Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar’ı makamında ziyaret etti.

Isparta ve Burdur İllerinin ekonomik durumu ile tarım ve hayvancılık sektörlerine ilişkin yapılabilecek projeler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Görüşmede Başkan Cangır; Isparta Ticaret Borsasının yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni ediyorum.Gerçekten kuruma yakışan çok güzel çok sıcak bir hizmet alanı yapılmış.Başkanımız Ahmet Beyi tebrik ediyorum.Burdur ve Isparta’da özellikle hayvancılığın geliştirilmesi  konusunda yeni  çalışmalara  ihtiyaç olduğunu ifade etti.Ayrıca üreticilerimizin eğitilmesinin de önemine vurgu yaptı.

Başkanımız Ahmet Adar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu sözlere yer verdi: “Paydaş kuruluşumuz  olan Burdur Ticaret Borsası ile her zeminde işbirliğine hazırız. Özellikle tarım ve hayvancılık alanında yapılacak olan projelerle ilgili olarak birbirimizin desteğine ihtiyacımız var. Bu bağlamda, bizler üzerimize düşen her türlü göreve hazırız” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.(11.04.2019)

Goruntulenme : 183 Tarih : 2019-04-11