14-12-2017 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları: SATIM: ET (KARKAS) -DANA: 24.93 BUGDAY BEYAZ: 1.18 BUGDAY: 1.01

Başkanımız Ahmet Adar’dan, Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94'üncü yıldönümünü kutlamaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz. Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı İstiklal ateşi ile birlikte, milletimizin azmiyle yürütülen Milli Mücadelemizin ardından 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet ilan edilmiştir. Cumhuriyetimizin kurulması ile birlikte  tüm ülkede büyük bir kalkınma hamlesi başlatılmıştır. Büyük reformlar gerçekleştirilerek müthiş bir büyüme ve gelişme sağlanmıştır. Yıkılmış bir imparatorluktan yeni, genç ve dinamik  bir ülkenin doğuşuna tanıklık etmiştir bu dünya. Yine Cumhuriyet şemsiyesi altında kenetlenerek, çok çalışarak bu ilerlemeyi devam ettirmemiz gerektiğini asla unutmamalıyız. Bize bırakılan bu değerli mirası biz de en güzel şekilde gelecek nesillere aktarmalıyız.’ dedi.

Başkanımız mesajına şu şekilde devam etti; “Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 94. yıldönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizi kurmak için canları pahasına mücadele eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”

Goruntulenme : 90 Tarih : 2017-10-27