14-12-2017 :
Ürünlerin Ortalama Fiyatları: SATIM: ET (KARKAS) -DANA: 24.93 BUGDAY BEYAZ: 1.18 BUGDAY: 1.01

Başkanımız Ahmet ADAR’ dan, Terör Saldırısına Kınama Mesajı

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Ortaklar Bölgesinde şehit düşen askerlerimiz için bir mesaj yayımladı.

Başkanımız mesajında: “Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Ortaklar Bölgesinde sınırın sıfır noktasında çıkan çatışmada 8 askerimiz şehit olduğunu üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Bu elim hadise, aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de fevkalade üzmüştür. Milletimizin  birliğini ve bütünlüğünü  bozmak isteyenlerin en kısa zamanda yakalanarak Türk adaleti önünde hesap vereceklerine dair şüphemiz yoktur. Unutulmasın ki bu millet tarihi boyunca birçok hainliğin hesabını sormuş ve hiçbir zulme boyun eğmemiştir. Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik düzenlenen bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Terör örgütleri, yaptıkları bu saldırılarla amaçlarına asla ulaşamayacaklar ve ülkemizin huzurunu bozamayacaklardır. Alçakça yapılan bu saldırıyı yapanlar şunu bilsinler ki, yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır. Allah milletimize böyle acılar bir daha yaşatmasın” dedi.

Isparta Ticaret Borsası Başkanımız Ahmet Adar yaşanan menfur terör saldırılarını sağduyulu yaklaşılması temennisinde bulunurken son olarak şunları kaydetti.” PKK’lı terör örgütüyle girilen çatışmada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta aileleri ve yakınları olmak üzere milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim.”

Goruntulenme : 76 Tarih : 2017-11-02